Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

When words fail - music speaks

2013-08-26 14:48:00 i Allmänt

Första dagen med eleverna idag! Så kul att träffa alla igen - gamla som nya. Idag vid lunchtid knackade det på musiksalens dörr och in kommer några av mina gamla svenskaelever och så blev det en stund av uppdatering om vad som hänt, hur det kändes första dagen på gymnasiet och några av dem kom in med tårar i ögonen och sa att de ville att jag skulle byta jobb och komma och jobba på gymnasiet istället eftersom jag ju är utbildad gymnasielärare. Åh. Haha, fina fina. Saknar dem redan, men det känns fint att de kommer och hälsar på. Jag vet att det kommer gå hur bra som helst för dem.
Ovan får ni ett musiktips så här på måndagen och allt. Nu gör vi den här hösten. 

Kommentarer

Fick ett smakprov på det där idag jag med. Helt fantastiskt att träffa alla igen efter en sommar. Och så fäst man blir vid dem alla! Du har inga tips till en outbildad stackare som försöker vara den bästa läraren som möjligt? :)

Skriv en kommentar