Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Nytt i vardagsrummet.

2013-08-19 20:26:00 i Allmänt

Här är min nya hörna i vardagsrummet!
Vi har nämligen köpt en ny soffa i sommar. Soffan kommer från Mio, kuddarna är från Ikea, lampan kommer från Myrorna, stolen har jag målat om och klätt i fårskinn och bordet har jag målat i min favoritfärg S3500-N. Tavlan med noter har jag pysslat ihop själv och tavlan med svart ram har en konstnär från Pellbo i Dalarna målat. "Fågelburen" har jag fått i födelsedagspresent av Emma, Agnetha och Johanna. Brickan på bordet är farmor och farfars gamla och skålen fick jag i födelsedagspresent av bästa grannen Kerstin.
Hyllan är en vitmålad gammal sockerlåda som jag fyndat i lagårn. På den en gammal lampa från gården, notböcker/sångböcker, munspel, tidningar och doftljus från Voluspa. Den lilla ljuslyktan har jag gjort med hjälp av en gammal romburk och ett jutesnöre.
Är mycket nöjd över slutresultatet som blev ett mycket luftigare och mysigare vardagsrum.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar