Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

När sommaren är som bäst

2013-08-18 21:18:05 i Allmänt

 
Här kommer en liten film jag klippte ihop av små filmsnuttar jag filmat med min iPhone under två veckor i Dalarna och några dagar i Örebro/Gårdsjö. Ni får träffa lammen som hoppar omkring i hagen i Fullsta, se när jag dricker världens godaste mojito och dansar runt på en tågperrong i Hallsberg och så handlar filmen mycket om min vän Malins son Theo, kanske världens charmigaste 1,5-åring. Med nöje! 

Kommentarer

Linda Berg
Alltså Carro du är så mysig! Vart så glad av att se den här filmen , vilken härlig film:)
Svar: Tack fina du! Haha! :) Hör av dig i morgon när du pratat med din chef! :)
Carolina Lidström
Vilken härlig film! :) Bäst: När han kastar badmintonbollen i huvudet på dig, haha!
Solveig
Vilken härlig sommarminnesfilm! Smalfilmad tror jag, lr? Härlig musik till också! Ses snart!
Svar: Ja, blir glad av att titta på den! :) Precis, filmade den med min iPhone så den blir "smalfilmad". Har gjort de andra filmerna med min systemkamera och då blir ju kvalitén bättre. Ja, vi ses snart - det blir kul! Kram!
Carolina Lidström
Malin
Jättemysig film! :) vi har sett den gång på gång nu och Theo skrattar så han kiknar! :)
Svar: Hahaha! Söt-Theo! :D Pussa honom från mig!
Carolina Lidström
Svärmor
Du är verkligen härlig, rolig, full av energi. Helt enkelt fantastisk!!! Förstår verkligen varför Christoffer fastnade för dig!!! Älskar er båda <3 <3 <3 <3
Svar: Åh! Snälla du! :) Blev så glad av din kommentar! Är tacksam över vilken fin extrafamilj jag fått, längtar till nästa gång vi ses som blir nu på fredag! Hurra!
Carolina Lidström
Sussi
Vilken underbar film! Och söt unge:)
Den här tänker jag titta på om och om igen när vintern är som kallast! :)
Svar: Tack! Ja, han är verkligen söt! :) Vad härligt att du blev peppad av filmen. Man behöver ju verkligen all pepp man kan under den mörka vintern!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar