Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Heja pappa!

2013-08-26 21:26:00 i Allmänt

Bild: Pappa och mini-Imra, juni 2012.
Min pappa har börjat springa! Under sommaren har han joggat och kommit igång. I torsdags fyllde han år och av mig fick han en funktionströja och en reflexväst så att det här med springningen inte avtar bara för att mörkret faller. Han fick dessutom ett kort som berättigar honom till träningstillfällen med mig som enväldig härskare över övningar samt utförande (mohahahaha). Det bästa med pappa och träningen är att han tycker att träning är något som ska genomföras utomhus, heja pappa! Han har till och med snackat om att bygga ett utomhusgym... I vinter ska vi köra intervaller i djupsnö - då kommer du att längta till ett varmt och behagligt gym inomhus, pappa!
Själv känner jag mig aningens mör i kroppen efter att sprungit 3,6 mil på sex dagar. Har dessutom fått några himla blåsor på fötterna, en blåsa per fot. Tycker att det är märkligt då skorna är så pass insprungna. Det kan vara värmen som gör att fötterna sväller kanske. Någon löperska/löpare som läser detta och har något tips kring detta? Vill inte sticka hål på blåsorna för då är jag rädd att få sår. Nu har jag skavsårsplåster på dem i hopp om att de ska "lägga sig". Nu ska jag vila i en-två dagar (beroende på hur det känns) och sedan köra sista rycket inför loppet!
 

Skriv en kommentar