Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Kan det bli försommar snart?

2013-04-17 16:10:02 i Allmänt

När det blir försommar kan jag använda min nya klänning.
 
Nu är det sju plusgrader ute och min gårdsplan ser ut som en liten miniinsjö av all snö som tinat. Vill ha försommar, bara ben och prickiga, mintgröna klänningar. Ge mig det nu tack.
 

Kommentarer

jag tycker också om hundar och pratar fort. Och så drömde jag lite om att vara svensklärare förr. Men en sån där fin grön klänning har jag icke:)
Härlig sommarklänning! Är det en gammal sommardröm eller går den att klicka hem nånstans? Jag kommer tillbaka till bloggen, men saker måste bara få falla på plats först! Jag fortsätter läsa mina favoriter som vanligt :-)
Svar: Tack! Den kommer från Nelly! Okej, ja. Ta hand om dig. Ibland måste man lägga saker åt sidan för att orka med allt det andra. Och kramas mycket med valpen, för visst har ni fått hem den nu? Valpar ger så mycket energi! :)
Carolina Lidström
Grönt finns det nog ingen som bär upp som du, bönan.

Skriv en kommentar