Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Månen

2012-09-27 21:03:45 i Allmänt

Tog denna bild med telefonen när jag var ute och sprang tidigare ikväll. Nu mörknar det fort om kvällarna och man kan känna att Isfrun och Mårran är på sin vakt (om man är ett Mumin-freak som mig då). Det var en fantastisk stämning där längs landsvägen i Västerbottens inland.
 
Ps: Emily, i natt får du svårt att sova. Kolla månen!
 

Kommentarer

Jennie
Kände efter att jag läst din blogg i ca 1 års tid nu, skriva en kommentar. Berätta hur inspirerad jag blir av ditt dagliga liv. Ditt liv hur du är som människa. En energikick att läsa dina inlägg, kolla på dina bilder. Du verkar vara en sån jordnära människa så otroligt fin. Uppskatta dom små sakerna i livet. Den dagen du får barn så kommer du bli den finaste modern. Det är jag helt säker på! Svårt att förmedla en känsla och vissa uppskattning. Men du via din blogg har hjälpt mig igenom svåra dagar, tuffa tider.
Önskar dig all lycka i livet.

Varma kramar Jennie

Skriv en kommentar