Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Livet ur mobilen

2012-09-24 18:12:35 i Allmänt

Titta på den här hästen - exakt så där såg min ponny Pepito ut. Och då menar jag exakt! Jag trodde nästan att han återuppstått och flyttat till Björka i Dalarna. Här har jag ridit ex antal timmar och gått på läger och grejer. Kan vara en av Sveriges vackrast belägna ridklubbar.
 
Under juli månad ordnar By (grannbyn med vår stugby Fullsta) en kulturvecka och under en av aktiviteterna var dessa pojkar parkeringsvakter. De hade bra koll och skötte uppgiften exemplariskt!
 
En kväll ordnade Björka "höjdhoppningstävling för hästar". Ekipaget som vann hoppade 170 cm.
 
Malin och Theo myser. (Åh, vad jag saknar er, kom och hälsa på!).
 
Skickade denna bild till Johannes och han sa: Den ser ut som Lotta på Bråkmakargatans gris, fast bantad. Och så söta mormor i hörnet.
 
Några kantareller.
 
Stuggrannens (Mammas kusin) gård.
 
Jag och Johannes på strövtåg i Fullsta.
 
Ge mig.
 
Ge mig.
 
Ute på cykeläventyr.
 
Åh, vad jag längtar till nästa sommar när jag tittar på de här bilderna! Längtar särskilt till Dalarna, till släkt, vänner, äppelträd, barn, kantareller, bryggsolning, nattbad, kafferep, cykelturer, loppisrundor och TRADITIONER. Älskar traditioner. Tror att det har att göra med att jag är en trygghetsknarkare. Har liksom ett schema för julafton. (Lyckan i när jag upptäckte att min bordsgranne på Jonatan och Marléns bröllop också hade ett schema för julafton! Vi diskuterade det i en hel timme. Redogjorde för våra hållpunkter och dividerade om vad som är bäst att göra först).
 

Skriv en kommentar