Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Tisdagsfunderingar

2012-10-16 21:32:35 i Allmänt

Jag har ju en helt gäng Emma-vänner och ikväll träffade jag min Norgefarartjej! Hon är här i Dalasjö i veckan och då jag har den turen att bo granne med hennes föräldrar får jag ju bo granne med Emma en vecka också. Ikväll har vi druckit te och gått den knastriga första snö-promenaden. Som alltid då jag och Emma ses diskuterar vi saker med hög fart och så även ikväll. Vi kom fram till en hel massa saker och så har vi många oavslutade samtalsämnen kvar i lagret.
 
Jag älskar att prata. Och jag älskar att prata med olika människor, med vänner, med bekanta, med främlingar för hela tiden upptäcker man nya dimensioner av det vi kallar livet.
 
Idag kom årets första snö. Det kändes halvtungt när jag tittade ut genom musiksalens fönster och såg flingorna falla - ty jag har fortfarande förra årets mardrömslånga snöskottningsföljetong färskt i minnet. Ikväll snörade jag dock på mig vinterkängorna och traskade iväg på promenad, under stjärnklar himmel och med gnistersnö under fötterna. Då kändes det halvokej. Kanske kommer det att jämnas ut det där, när jag vant mig.
 
 

Kommentarer

Emma
Älskade vän, som du kanske förstod så blev det ganska hektiskt där på Lördagen innan kalaset, så jag hann helt enkelt inte med någon härlig promenad runt våran vackra by :)
Förlåt att jag inte hörde av mig!

När jag kommer hem till jul ser jag framemot att få träffa dig igen! :)
Puss och kram på dig fina vän!

Skriv en kommentar