Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Söndagsträning.

2012-11-25 21:26:00 i Hundliv

Har varit på ridklubben och tränat Imra ikväll. Brukshundklubben lånar ridklubbens manege under vintern då det inte går att vara utomhus i Lövliden. Vi tittade först på Klubbkampen i lydnad och så plockades agilityhindren fram så vi övade tunnlar, hinder och olika balanshinder. Imra älskar verkligen alla hinder och kastar sig över dem! Får dämpa henne en del, det är kul! Hellre en hund som man får dämpa och tagga ner än en hund man hela tiden måste driva på.
 
Bild från Ludvigs student den 8 juni.
 
Det bästa med att vara med djur är att man blir "helt inne" i det och är man inte uppmärksam märker djuren det på en gång och då går det inte bra. Man har inget val. Man måste fokusera.

Skriv en kommentar