Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Livet ur mobilen del 348942

2012-11-13 18:27:31 i Allmänt

Jobbade från biblioteket en dag.
 
Bada! Mitt bästa! Nu har jag inget lyse i varken hallen eller i badrummet uppe på grund av renoveringen. Men kanske nästa vecka! Bränner mig på arbetslampan så länge..
 
Tove Jansson för alltid i mitt hjärta. 
 
Min gård! (Har inte bara små fönster på huset, haha, men det är bara de som syns!). Den stora björken ni ser på bilden är nu ett minne blott - avsågad och nedkapad! Ville ha den kvar, men 80-åriga björkar måste också få somna in. 
 
Jag och bästa Vikingen (Emma) ute på vinterpromenad. 
 
Mamma och Imra på valpkurs. 
 
Emily och Roberts packlista till fjälls. "Katt och vin". Hahahaha! 
 
AAAAAAHHHHH! FÅR PANIK AV ATT VISTAS I HALLEN! NI SER JU VILKEN TOTAL ÅNGEST DETTA FRAMBRINGAR! MEN NÄSTA VECKA SKA JAG BÖRJA OCH JA, ALLT DETTA MÅSTE SKRIVAS I VERSALER! 
 
 
 
 
 

Kommentarer

A E L
Blir det en Sandbergs eller en Laura Asley eller en simpel Borosan?
Svar: Ska sätta reptapet och sedan måla i en ljust grå nyans som matchar Sandbergstapeten i den nedre hallen. Tror det kan bli fint. Ska även måla en mörkare grå färg som "ram" på skåpdörrarna och rumsdörrarna uppe. :)
Carolina Lidström
Jenney
Det är så härligt att följa din blogg, fina bilder och nostalgi fast från andra sidan skolvärlden på Hemberget.
A E L
Det kan nog bli bra!

Skriv en kommentar