Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Jojk, eldragningar och grammatik

2012-11-06 20:50:29 i Allmänt

Den här dagen har varit minst sagt innehållsrik. På musikstugan (elevens eget val) var det en elev som jojkade hur bra som helst! Hon var grym! Alla satt och gapade! Jag med! På svenskan har vi kört igång med grammatik och språkriktighet och det är så intressant att gräva i språk. I kväll har jag haft besök av elektrikern som ska dra den nya elen i hallen. Vi har planerat för uttag, dragningar och belysning, surrat en hel massa och så drog han bort en ledning så att det ska bli lättare att sätta reptapet och måla väggen - han slet som en galning och fästena flög omkring i hela hallen, haha! Det kommer bli bra där uppe. Just nu är det bara mörkt, skräpigt och deppigt - men snart mina vänner, snart skall det skapas magi! 
 
Nu ska jag äta en satsumas och öva på låtarna jag ska spela och sjunga på begravningen. 
 
Hoppas ni haft en fin dag! 

Kommentarer

Spännande med nya husprojekt! Vad sjunger du på begravningen?
Åsa
Halloj! Träffar prästen på lördag tämkte han kanske vill veta vad du skall sjunga och vilka psalmer det ska va! HA det Åsa

Skriv en kommentar