Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Matchat.

2012-05-23 16:45:10 i Huset


Började skratta när jag såg detta i min hall. ALLT är matchat i grått, grönt och vinrött och jag har inte ens tänkt på det. Råkar helt enkelt gilla de färgerna bara.


Jackan är jättegammal och jätteälskad. Väskan är farfars gamla kartväska, baskern är ett loppisfynd och nyckeln är rostig och hittad nånstans här i krokarna. Hyllan är från Ingmar, bästa affären i Skellet och tapeten är Sandbergs!

Nu ska jag ut och jobba på byns badplats, hej hej!

Kommentarer

Du ser verkligen ut att ha det hur mysigt som helst! Verkar vara en jäkel på att gräva fram en massa gamla fina grejjor...visst är det något speciellt över dem? Din blogg inspirerar verkligen! Kram på dig!

Skriv en kommentar