Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

I min väska

2012-05-02 15:24:59 i Jobb


Här är min jobbväska som jag fick i examenspresent förra året. Jag avgudar den här väskan och kommer att använda den till den faller sönder. Jag tänkte att vi kunde kika lite i den!


Den innehåller en hel del prylar som är bra att ha i mitt jobb!

En dator såklart
En bok med Sofia Karlssons låtar
En DVD om musikhistoria
Musiklärarkalendern
Ett skrivblock med notlinjer
En sax
Gitarrsträngar
Nycklar
Handkräm
Markeringslappar i olika färger
Pennor i olika färger och stilar (jag är en pennörd)
En skiva att öva till
Ett äpple
Plektrum
Spelböcker
Noter


Jag är beroende av pennor i olika färger, tunn spets/tjock spets, tjock markeringspenna, smal markeringspenna, vanlig blyerts och stiftblyerts..(0,7 är min favorit och jag brukar gömma dessa pennor hemma hos mig så inte någon snor dem!)



Här är mina EARfoons (personligt utformade hörselskydd som mitt jobb betalar). Ett av få hörseskydd som dämpar buller men ändå gör att du kan höra prat klart och tydligt - värdens bästa! Och så läkerol, lypsyl samt munstycke till alcolåset på skolbilen jag kör på fredagarna. Handkrämen är från Body shop och är den bästa jag provat. I mitt yrke använder jag händerna hela tiden och tar i instrument, kablar, böcker, papper, datorer, stolar och så vidare - det gör att händerna utsätts för en hel del slitage vilket denna handkräm lagar litegrann!

Jag läste nånstan att ett väskinnehåll säger rätt mycket om en person.




Kommentarer

Pappa
Där fick jag förklaringen. Jag brukar alltid småleta pennor hos dig när mina förkommit bland alla dina inredningsattribut.
Vad mycket du rymde! I min finns inte alls så mycket :-)

Jag är från Umeå, men flyttade till en by fyra mil in i landet från Örnsköldsvik för ett par år sedan.
P:et
Shit, du får verkligen allt att bli intressant!

Förmodligen har du det mest varierande väskinnehållet av alla min vänner, grattis!



Tar en kaffe på det.

Sen ska jag och J till musikmässan på Hamnmagasinet! J

Skriv en kommentar