Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vardagsrummet före och efter.

2012-03-28 19:30:24 i Huset


Äntligen är vardagsrummet färdigt och jag är så himla nöjd med slutresultatet. Alltifrån de skirt vårgröna gardinerna (som kostade en halv förmögenhet!), den randiga pasetllfilten, knarret i trägolvet, det målade soffbordet, pianot, mitt nya skåp.. ja, hela atmosfären! Nu ska jag bara införskaffa en ny tv (hatar den där svarta klumpen, men den funkar och just nu prioriterar jag annat, gardiner till exempel, haha!), sy några kuddfodral och hänga upp mina tavlor.


Den här fina pjäsen har flyttat in hos mig. (Paketet på bron ni vet!). Detta är den första moderna och nya möbeln i huset. Jag har fått det i för tidig 25-årspresent av världens bästa mamma och pappa.


FÖRE-BILD. Nu när jag tittar på de här bilderna inser jag hur mycket jobb som ligger bakom. Det är en häftig känsla att slutföra en idé till en färdig produkt och vara helt nöjd över slutresultatet.

Kommentarer

P:et
Jag vet inte om jag är stolt, fascinerad, grandiöst häpen, avslagen, torterat ilsken av svartsjuka, episkt galen eller bara jäkligt glad över det här resultatet. Förmodligen är jag allt på samma gång!



Sjukt bra jobbat Carro. Här blir det att komma och hänga i vår, det säger jag bara!

Nu förtjänar du en storslagen semesterhelg i Umeå tycker jag, efter allt slit!
Sv: Haha, Peter, du är underbar! :) Tack så jättemycket! Du är så välkommen hit! Ja, jag kommer till Umeå den 21 april och då ska vi styra en fest tycker jag! :)
Vilken förändring! Jättesnyggt blev det!! :-)
Ida
Vad fint det blev. Trevlig helg! Kram

Skriv en kommentar