Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Stormvindar.

2012-03-07 23:35:20 i Allmänt

Sitter i sängen med datorn i knät och lyssnar på vinden som viner runt husknuten. Här på backen där jag bor blåser det i princip jämt. Allt mellan en svalkande sommarbris till hårda stormbyar. Vissa rum blir väldigt kalla när det blåser och i natt ville jag så gärna sova i det lilla gästrummet jag gjort i ordning, men det var för kallt så jag fick gå in i sovrummet igen. Här är det behagliga 19 grader. Perfekt sovtemperatur. Jag hatar att svettas.

Imorgon åker jag till Skellefteå och jag längtar så mycket efter att träffa Johannes (som åker från Umeå på kvällen) och hans fina familj.

Ikväll har jag haft besök av Emma, hennes bror Mattias och så lille Gustav. Han var nyfiken på min tramporgel men höll för öronen då jag spelade, haha!

Ps: Det är så kul att ni läser tycker jag. Det är fler och fler som hittar hit och jag blir så himla glad när ni lämnar en kommentar då och då. Jag blir så inspirerad att fortsätta fotografera, skriva och greja på!

Kommentarer

Molly
Keep up the good work! =)
Molly
Keep up the good work!! =)

Skriv en kommentar