Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Mötesdagen.

2012-03-14 17:32:36 i Jobb

Skolinspektionen är på besök på min skola i veckan. Jag och fem kollegor har suttit i intervju med dem i eftermiddag. Min hjärna är lite trött. Jag gillar intensivitet och att hjärnan får jobba på högvarv, men nu ska den få vila en stund. Jag blev inspirerad av skolinspektionen och kunde inte låta bli att tänka på var jag själv är om 20 år. Att jobba som lärare är verkligen något jag brinner för, just nu, men om ett tag kommer nog tankarna, målen och visionerna att vandra vidare och då är vidareutbildning och något annat jobb inom skolsektorn något jag gärna skulle vilja engagera min hjärna. Jag har även så himla mycket andra roliga grejer i mitt huvud på saker jag vill göra och hinna med.

Vi hade även möte på Musikskolan imorse där vi pratade om framtida visioner och jag ska arbeta vidare med en punkt inom det området, spännande.

Det sista mötet för dagen blir hos Nikki som fyller fyra år imorgon!

Skriv en kommentar