Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

10 timmar senare..

2012-03-26 16:05:57 i Jobb

Är fortfarande kvar på jobbet och ska avverka en timma till innan jag kvällar för idag. Jag har efter min tidiga uppstigning varit lite trött idag. Det har i sin tur lett till att jag blivit aningens mer virrig och pratig vilket mina elever gladeligen uppskattat då de under flertalet tillfällen haft bättre koll än mig. Hade precis ett körrep som gick strålande. Nästa vecka ska jag styra en liten minikonsert inför påsklovet, det blir fint. Ska se om vi kan fixa någon filmare så kanske jag lägger ut det.

Nästa punkt på dagordningen är orkesterrep följt av hemfärd, middag, löppass (denna gång på vägen och ej på skoterspår, hurra!) och ihopskruvning av det sista på den nya möbeln (det var inte ett piano, Peter, jag är MER än nöjd över det senaste pianoinköpet. Kan sitta i timmar och spela. Kom snart och hälsa på så kan vi jamma!).

Kommentarer

P:et
Jag förstår att du är nöjd, det skulle jag också vart med denna möbel i mitt hem.



Ska du inte berätta för oss nyfikna läsare vad paketet innehöll?



Tack på förhandsvisning!
Jamen visst det är kul att se hur alla bor, det är så himla inspirerande och fint att få se hur andra valt att göra! Just nu känns mitt hem rätt "student", men man får väl pilla med det lilla som finns och går :-) Te måste vi absolut dricka, och jag känner att jag måste svänga förbi hos dig i Dalasjö nästa gång jag är i Vilhelmina så att jag får våldgästa dig och ditt fantastiska hus!

Skriv en kommentar