Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Mot stugan i Dalarna!

2012-06-27 20:36:52 i Allmänt

Kom hem från Umeå idag och ska nu packa om inför färden till stugan imorgon. Sitter i mitt kök och solen lyser in. Dricker hemlagad rabarbersaft och kikar på en räkning jag ska betala. Ute har äppelträdet börjat blomma. Tänker att jag älskar min gamla stad Umeå och alla fina personer som bor där.
 
Igår slog jag något slags rekord i speed dating. Åt lunch med min vän Fredrik, vandrade runt på stan med den blivande bruden Anna, besökte mitt gamla sommarjobb (där vi planerade inför en skräckhelg!), cyklade förbi NUS för att vara med mormor en stund och sedan hem till Johannes där han lagat en fin middag. Efter middagen traskade jag iväg till Idamari och hennes nya lägenhet och sedan tillbaka till Johannes igen och där hade Peter, Vischan och Jonte anlänt. Mycket trevligt. Mycket trevligt är det också att komma hem, sitta i ett soligt kök och dricka rabarbersaft. För hur social jag än tycks vara så är ensamtiden så vikigt för mig. Och en miljö i en så fullständig tystnad.
 
I stugan ska jag ligga på loftet och läsa böcker, umgås med släkt, plocka blommor, springa, träffa lille Theo och hans fina föräldrar, äta god mat, läsa mer, planera i huvudet, kanske skriva, besöka biblioteket och ja.. läsa mer.
Är bara i stugan en vecka den här gången för att sedan återvända igen i juli när Nässen är som varmast.
 
Jag kanske kommer blogga från mobilen. Vi får se. När jag kommer hem efter Dalarna och bröllop i Umeå ska jag visa er en film jag filmat från Norrnyskär.
 
Ta hand om er. Plocka smultron, plaska i vattenpölar och läs böcker. Vila. Känn sommaren.

Kommentarer

A E L
Ha,ha,ha....ett stavfel,för en gångs skull......

Skriv en kommentar