Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

I Björkarnas stad.

2012-06-24 22:41:01 i Allmänt

Nu är jag tillbaka från Norrbyskär och befinner mig i Umeå. Ikväll har jag och Johannes hälsat på storebror och för de kommande tre dagarna har jag full agenda. Imorgon ska jag gå på stan och handla diverse saker, äta en isglass, äta middag med Kristoffer och hälsa på mormor på NUS. På tisdag ska jag besöka mitt gamla sommarjobb och träffa mina mycket saknade arbetskamrater och på kvällen blir det ett högst oplanerat samkväm med några favoritpersoner. Kanske blir det någon spontanlunch också. Älskar det här sommarlovet så himla mycket. Älskar dock inte att min mormor är på NUS och älskar verkligen inte sjukdomar som kommer med åldern.
 
På onsdageftermiddag åker jag hem för att packa om för sedan åker jag vidare mot Dalarna på torsdag. Där ska jag nämligen på barndop i By Kyrka! 
 

Kommentarer

Som jag längtar till helgen!
Krama mormor från oss <3

Skriv en kommentar