Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

T

2012-07-13 13:17:47 i Allmänt

Då.
 
Nu.
 
Bilder: oktober 2011.
 
Det går inte att ersätta en hund med en annan hund. Även om jag tycker om Imra hur mycket som helst och verkligen ser fram emot tiden tillsammans med henne så är hon inte Thimmie. Hon kommer aldrig att bli Thimmie. Det är inte det jag vill heller. Jag vill att hon ska vara Imra med alla hennes fina egenskaper, och jag hoppas att Thimmie någonstans finns med oss. Att hon kan tapptassa runt bredvid. Hon kanske inte syns, men hon känns.

Kommentarer

Du tog mina ord nu kära vän!
Det är så tomt när ett djur försvinner , ens absolut bästa vän. Det går absolut inte att ersätta dem men man får lära känna en ny kompis och då mår man lite bättre i själen.
<3 till dig.

Skriv en kommentar