Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Drömprojektet

2012-07-16 11:11:27 i Inredning

Mitt drömprojekt vore att rädda gamla fina gårdar och torp från att bara bli ännu ett tomt, förfallet hus någonstans i Svedala. Bara rädda och fixa till lite. Jag får ont i magen av att se gården ovan, som kanske har Fullstas bästa läge, bara stå och förfalla medan solen lyser och avslöjar varje liten skråma. Låt mig komma och rädda.

Kommentarer

Johanna Lönnberg
Åh, tänk att det finns fler som liksom jag blir sjuk av sånt! Jag får magont, hjärtklappning, ångest - hela faderullan. Har ungefär 350 drömprojekt i hjärtat.
David
Instämmer! Så tråkigt att se dom fina husen förfalla! Bättre att ordna upp och hyra ut så det blir liv och rörelse i byn!
Du och jag tillsammans isf, jag känner precis samma!
Svar: Ja! Vilken dröm det hade varit! Inspirationen hade flödat! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar