Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Näsåker

2012-01-29 19:45:42 i Allmänt


I lördags stöpte vi ljus.


Vi höll till i mormors tvättstuga där väggarna är tapetserade i en gulblommig 70-talstapet. Jag fick en rulle av mormor, frågan är bara vad jag ska göra av alla tapetrullar jag samlar på..


Sedan manglade vi dukar och linnehanddukar. Hos mormor får man gå den hårda skolan och gör man fel ska man göra om och göra rätt. Orden "genvägar" existerar ej i mormors vokabulär!


Oliver och Tikka myste på golvet.


Igårkväll var vi hos Roger och Åsa och åt middag. Det var en luktrativ afton för mig då jag fick tidningar, en fin efterrättsskål och några blomskott med mig hem. Idag har jag dessutom fått ett blombord i Carl Larsson-stil av mormor. Jag trodde att jag skulle svimma av lycka rakt på golvet! Jag hade just sagt till mamma att jag skulle kunna ge 1000 kr för ett sådant bord på loppis och så kommer mormor och säger: du kan ta det! Det kommer från Fullsta och jag hade tänkt att ha det på altanen men jag tycker inte att det passar där.

Lycka! Merci beaucoup!




Kommentarer

Åh, vi (vår gospellinje!) ska till Näsåker för att ha konsert, 11 februari! :)

Skriv en kommentar