Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

En bild om dagen fram till julafton: 6

2012-12-06 19:30:24 i Allmänt


"En bild på någon du älskar". Juni, 2012.
 
Här måste jag välja två personer. Jag väljer mina bröder. Inga är som de två. Jag är så tacksam över den relation vi syskon har tillsammans. De drar alltid skämt som gör att jag viker mig av skratt, de ger de bästa råden, de lyssnar och de kommer alltid med sin åsikt. De bryr sig, hittar på, bjuder, ordnar upp. De vill även ha samma tillbaka från mig. Och det vill jag ge. Tusen gånger om. Tack, älskade ni.

Kommentarer

LGWL
Fint skrivet!
Malin
Fina ni är!
KKVL
Väl skrivet. "Jag frågar gråter du? Du smakar salt...." Med reservation- vår underbart härliga internhumor. Tack för att du berikar mitt liv. Ska bli harmoniskt att komma hem till jul :) KRAM!

Svar: Åh! Ja, jag saknar dig! Ps: Har fått hem lådan nu! Du vet vad jag menar! :)
Carolina Lidström
Monika Helena
Så fina ni är tillsammans.
Svar: Tack Monika! :)
Carolina Lidström
Vad roligt det är med allas adventskalendrar! Man får liksom lite ny inblick i allas liv :-) Nu finns jag på ny adress!
Svar: Ja, visst är det en rolig idé! :) Bra där av Emily Dahl! Ska följa dig på nya adressen :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar