Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Det bästa med att vara borta är att komma hem.

2012-08-15 09:22:04 i Allmänt

Så där. Nu är jag hemma igen efter en månad av diverse roliga aktiviteter så som kantarellplockning, kaffe med dopp hos Lillan, bus med Theo, cykelturer i Fullsta och bad från bryggan. Jag har dessutom hunnit med att kräkas från relingen på en båt i Egeiska havet på väg till kanske den finaste ö jag sett (Patmos) samt bestigit berg för att kika in i mattesnillet Pythagoras grotta. Om allt detta ska jag skriva. Och visa bilder - jag har så mycket bilder och några ska ni få se!
 
Först ska jag avnjuta frukost med FIL (som jag längtat) och en löprunda i behagliga 16 grader. Jag är dessutom Imra-vakt idag. Något säger mig att jag kommer att ha fullt upp. På den lilla stunden hon varit här (cirka 20 minuter) har hon bitit i en blomma, tuggat på en toffel, försökt att dra ner farfars gamla horn genom att dra den genom dörren (gick inte bra) samt sladdat runt med småtassarna på hela undervåningen efter nya äventyr. Just nu är det till exempel skrämmande tyst från hennes sida. Jag ser henne inte heller. Måste undersöka saken.

Kommentarer

Nå välkommen hem, hoppas ni haft bra väder å ätit gomat där borta i Torvasland :)

Skriv en kommentar