Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Ni vet den där känslan att det är det här som spelar roll.

2012-04-15 21:22:33 i Allmänt

Jag har solat uppe på en fjälltopp, spelat Mumin-Memory, gått promenader med kloka människor, sprungit på upptinad grusväg, sett räven smyga runt huset, ätit himmelriket av matvärlden, umgåtts med lillebror och storebror, spelat Monopol i många timmar, spelat piano, kommit på en massa idéer, vattnat mina frön, pratat i telefon med vänner, haft finbesök från Skellefteå, haft en kamera, en bok och en hel kropp som luktat ved, eldrök, skoteravgaser och ledighet, åkt skoter och hämtat tidningen, gått på skare, bjudit min nya granne Oskar på russin, kisat mot vårsolen, ätit bullar och läst tre böcker, badat badkar, rättat noveller och fått gåshud av meningsbyggnader (sån är jag), stått barfota på trasmattor och känt trivsel, pussats med Silver, fått det finaste påskkortet, sovit fyra nätter i rad med Johannes, lagat mat i lugn och ro, tittat på en utsikt som etsat sig fast i minnet, målat ett skåp och tänkt att den här veckan var mycket speciell.

Nu: ladda inför morgondagen och genomleva ångesten som kommer när jag läser ut en bok. Att läsa ut är som att göra slut, ni vet.


Satsfjället, april 2012.

Kommentarer

Tycker det låter som en helt sagolikt strålande påsk. Jag längtar tills vi ses nästa helg, så himla peppigt!

Skriv en kommentar