Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Lyckselelle Lyckselelle.

2011-09-20 21:14:25 i Allmänt

Idag har jag varit på tjänsteresa - jag smakar på ordet igen: TJÄNSTERESA (känn hur vuxenpoängen svämmar över) till Lycksele för att gjuta öronproppar som ska passa till just mina öron. Skolan betalar, hehe! Nämen, för att vara seriös är ju - föga förvånande - musiklärare en stor riskgrupp för tinnitus så därför har vi nu rådit bot på eventuella hörselskador med dessa hörselskydd som levereras från Holland inom sinom tid.

Det är skönt att köra bil och lyssna på ljudbok. Varje fredag åker jag ju upp till Saxnäs för musikundervisning, en resa på 10 mil dit och tillbaka, det vill säga 20 mil totalt. Har snart lyssnat klart en ljudbok och måste till bibblo och låna en ny, tips på ljudböcker mottages tacksamt!

Kommentarer

P:et
Hörre du, jag ska fara och sprätta cash på CD skivor och leva loppan med Vihtari över en helg i Sthlm, i samband med att vi skickar iväg din karl upp till skogen! Undra vem han ska träffa där?



Vuxen poängen strömmar ut.

Skriv en kommentar