Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Hej hej helgen!

2011-09-23 11:08:34 i Allmänt

Imorse när jag kom till Saxnäs var det ovanligt tomt på skolan. Min första grupp, årskurs 3-4, brukar komma inrusandes i klassrummet och vara superpeppade på musiklektion men idag dök inga elever upp 09.20. Jag gick till lärarrummet och frågade var mina elever tagit vägen och då kommer lärarna på att de glömt att informera mig om att årskurs 3-5 är på fjälläger. Helt plötsligt fick jag en massa tid över. I samråd med lärarna bestämde vi att slå ihop 6:an och 7:an till en lektion så idag har jag bara 50 minuters klassundervisning, en sånglektion och en pianolektion. Helgen kan alltså tåga in alldeles snart!

Eftersom Johannes har följt med mig upp har vi tillbringat en timme på Saxnäsgården där vi fikade med utsikt över finaste fjälltopparna. Jag kan tänka mig en sämre arbetsdag om man säger så!


Kommentarer

Om det hade gått att trycka "gilla" på bloggar hade jag gjort det nu.

Skriv en kommentar