Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Öppen scen.

2011-10-20 17:57:28 i Jobb

Idag hade jag och min klippa till kollega Hans styrt Öppen Scen på Hembergsskolan. Av skolans drygt 200 elever uppträdde nio stycken (plus jag och Hans som spelade en egen låt plus ett öppet spontanjam med några av eleverna) och det tycker jag är en himla bra uppslutning och ni ska veta hur mycket mod, pepp och övning som ligger bakom de där få minuterna på scenen.

När jag hörde alla elever sjunga, spela och när jag fick se foton de tagit kände jag den där omtalade lärareuforin: tänk att jag får vara med om det här. Att det är mina elever som kommer och är gula i ansiktet av nervositet, att det är mina elever som sjunger egenskrivna låtar (en på spanska dessutom!) att det är mina elever som kommer och gråter av lättnad i ens famn för att nervositetsadrenalinet släpper och de kan andas ut, att det är mina elever som kommer med egna initiativ och vågar.

Repris på detta, ja tack!


Nu ger jag mig själv en klapp på axeln efter att uppstyrning kring detta projekt och tar mig en genomlyssning av ett av mitt gamla favoritband: Deportees nya skiva.

Kommentarer

Linda Idenfors
Hejsan Carro! Hoppas allt är bra med díg och att det nya jobbet är super ;),skulle vara spännande att komma förbi dig någon kväll. Nu när du bor så nära. Titta hur du har det i ditt nya hus :)



Tace care!
Magiskt så häftig du är! Kan vi ses imorgon?
idamari
Du är grym.
Idde - Tack finis, men du är minst lika grym! Jag saknar dig, när ses vi nästa gång?



Anna - Tack! Och tack för peppen med jordgubbsglassfärgsdramat, ska fundera på dina tips! :)Ska snacka med J så hör vi av oss!



Linda - Heej Linda! :) Ja! Vad kul! Kom förbi nån kväll vetja, ring bara innan så jag är hemma!

Skriv en kommentar