Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Kvällsbestyr.

2011-10-04 22:04:26 i Inredning

Ikväll har jag rivit bort tapet, tagit bort lister och torkat dem, spacklat och slipat, städat, sorterat kläder (rensade ut sommarkläder, gör man det känns det alltid som man får ett gäng nya kläder när man plockar fram dem igen) och målat klart ett soffbord. Nu är snart tapeterna på plats i köket. Längtar så makalöst mycket - dock inte lika mycket som jag längtar efter de här två filurerna:



Johannes träffar jag på fredag och Silver träffar jag på Novemberlovet.

Kommentarer

P:et
Stilig plåtning!

Även om tystnaden är oslagbar ute på vischan, så alltid +:en med liv & rörelse i stadslivet där. En av dem är att gå på Schmäck, vilket jag redan planerat att du, jag och Johannes ska göra på lördag. Punkt.



Jag vill höra mer om ditt nya liv som nyexaminerade teacher, känns som att jag inte är tillräckligt uppdaterad på den fronten.



Noterbar refräng här, oktavstämmor für allé!

http://grooveshark.com/s/Once+In+A+Lifetime/3fWPOk?src=5



Trevlig torsdag!
P:et 2
Tjo!



Jag glömde ett ord så klart;

så FINNS alltid +:en...*



P
Haha! Dina ord = vår lag, Peter! Längtar efter fika på Schmäcken och att prata med dig! Du ska få höra allt och jag vill även höra dig berätta om ditt nya kontor och dina nya ansvarsfulla uppgifter! Jag vill även ha tips på bra och utvecklande fingersättningsövningar för en elev i årskurs sju - känns som om jag nött upp de jag redan kan! KRAM!

Skriv en kommentar