Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Jobbet.

2011-10-03 16:26:41 i Jobb

Har haft en så himla bra jobbdag! Det mesta gick som en dans och att vi hade redaktionsfest på svenskalektionen gjorde ju inte saken sämre! Eleverna har jobbat på en "tidningsredaktion" och jag delade in dem i olika grupper, Nöjesredaktion, Familjeredaktion, Nyhetsredaktion och Sportredaktion. Idag har alla satt upp sina alster på väggen och resultatet blev en mycket fin och innehållsrik väggtidning. Har ni vägarna förbi Hembergsskolan tycker jag att ni ska kika in i 137:an! Jag hade bakat kladdkakemuffins och så drack vi jordgubbssaft och pratade om allt som är roligt att prata om.

Och så har jag fått beröm idag. Älskar att få beröm när man verkligen är värd det. I detta nu sitter jag och filurar på om jag ska springa i solen och sedan åka på fotomöte eller skippa löpning och istället måla klart ett bord och sedan åka och träna judo. Hm. Ska fundera lite till. Ibland önskar jag verkligen att dygnet var längre!


Skriv en kommentar