Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Tre saker om den här dagen.

2011-11-21 22:32:39 i Allmänt

- Jag hittade på ett nytt "talesätt" vid dagens orkesterrep: "Jag tappade in mig igen", sagt efter jag trummat klart Michael Jacksons "Beat it". Menas ungefär att man tappar bort sig någon takt eller två men hittar tillbaka igen.

- På nedervåningen av detta hus är det varmt och behagligt och här uppe i sovrummet är det svalt. Om kvällarna när jag ska sova ser jag temperaturskillnaden som en fördel eftersom jag avskyr för varma sovrum. På morgnarna vaknar jag dock upp i halvhuttret efter att ha sovit med duntäcke, tofflor, t-shirt, morgonrock och yllefilt.

- Ikväll efter repet drack jag glögg för första gången i år. I år ska jag vara pretentiös och försöka mig på att göra egen glögg!





Skriv en kommentar