Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Novemberonsdag.

2011-11-09 16:33:02 i Allmänt

Det känns som om det har legat ett skimmer över den här onsdagen i november. Lektionerna har gått bra, musikstugan (elevens eget val) "var som en dröm" och så har jag hämtat min fjällrävenjacka hos kemtvätten. Har min friskvårdstimme på onsdagar och planen var Bodycenter och styrketräning men jag kände mer för att åka hem, fika och ta en lång skogspromenad med Thimmie istället. Det var så himla fridfullt att gå i skogen i skymningen. Se hur dimman omslöt skogarna, lade ett täcke med mjukt ludd över sjön. Jag känner att jag har blivit så mycket mer harmonisk sedan jag flyttade från Umeå till Dalasjö, på många olika sätt. Kanske skriver jag mer om det en annan dag. Nu ska jag dricka te och lyssna på Thimmies andhämtning. Hon ligger på mitt köksgolv och sover.

Det som var det mest skimrande över den här novemberonsdagen var att jag träffade en mamma som sa att hon tycker att jag är en bra förebild. De orden alltså. Det var den finaste komplimangen jag fått.

Ikväll kommer Emily och Nikki, detta är en dag av rang! Och innan jag lägger mig ikväll ska jag bada badkar i mitt sprillans nya badrum, hurra!

Skriv en kommentar