Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

YES!

2011-05-24 16:16:09 i Allmänt

Jag har jordens bästa sommarjobbschef! Hon är en fixare av rang! Jag ringer och säger hur jag vill ha det och så ordnar hon det precis så! HURRA!

Idag har jag varit personal shopper åt min storebror som var ute efter inredningsprylar. Jag gick på som en dåre och prackade på Kristoffer en massa prylar: Jamen, den här var ju fin! Och den här kanske du ska ha? Och titta de här ljusen! Du gillar ju den här färgen! I utbyte mot min expertis (okej, allt är relativt) blev jag bjuden på lunch på Costas!

Nu är jag hemma på mellanlandning för mellis och övning inför tentan i piano som går av stapeln på torsdag. Alldeles strax ska jag cykla till Mariehem för dagens andra bjudning: middagsbjudning hos Sabina och de finaste trollungarna jag vet!

En annan bra grej som hände idag: Jag var på biblioteket och lämnade igen ett gäng böcker och stötte ihop med min handledare från musikpraktiken på Dragonskolan! Åh, hon gjorde en del av min dag! Lyckan i att ha turen att omge sig av bra personer har givit mig så otroligt mycket. Tack Karin!


Och så att det luktar sommar ute gör ju inte den här dagen sämre! Umeå, maj, 2011.



Kommentarer

Ida
Vad kul att du får jobba som du vill. Hör av dig om du vill ta en barnvagnspromenad någon dag :)

Skriv en kommentar