Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Nu, nu, NU!

2011-05-18 22:59:53 i Musik!

Lämnade min lägenhet 08.30 och kom hem 12 timmar senare. Begreppet trötthet har tagits till en ny nivå. Vi har repat, line- och soundcheckat, genrepat och imorgon och på fredag BLIR DET AV. Äntligen! Hoppas det kommer att gå bra under lunch- och kvällskonserten. Det är mycket att hålla reda på. Jag ska hoppa runt mellan olika instrument, komma ihåg koreografi, ha speciella mikrofoner till olika låtar, springa upp (nej, stopp! Nu höll jag på att avslöja för mycket för er som ska komma på kvällskonserten!) och komma ihåg en himlarns massa texter och stämmor och melodier och ackordsföljder och jadajada.

Nu ska jag sova och drömma om nått helt annat än musik. Det är planen!

Åh. I helgen får jag träffa min familj.


Kommentarer

Mamma
Lycka till med konserterna !

Vi ses imorgon.

Kram Mamma !
åh vad roligt, lycka till! :D håller tummarna för att allt ska gå bra, vilket jag vet att det kommer att göra ;D kramis!

Skriv en kommentar