Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Livet ur min mobil, 6

2011-05-15 11:42:17 i Allmänt

Nu kommer fler mobilbilder.


Trerätters på TC, februari 2011.



Ett gulligt hus fotades under en vintrig promenad.



Det finns en anekdot kring dessa örhängen. De är min farmors vigselring som är delad på två (farmors förlovningsring har jag på fingret) och jag använder dessa rätt flitigt. Under en flytt kom ena örhänget bort. Det var spårlöst försvunnet och jag letade överallt. En dag när jag rensade i mina smyckesaskar kom det tillbaka, som att det aldrig varit borta! Några månader senare kom jag hem efter en dag på universitetet och upptäckte att ena örhänget saknades från örsnibben. Jag fick panik och ringde till mamma och grät, haha! Någon vecka senare hittade Johannes det på ett bord inne i studion på universitetet. Förmodligen hade örhänget dragits av när jag använde studiohörlurarna. Men förstå turen jag haft? Nu ligger de samlade i en ask på ett bra ställe. Det är sant som mamma säger: Guld kommer alltid tillbaka om det inte är stulet!


Muminprylar på Bokcafé Pilgatan. Vill ha allt.


Ullfår! Jag har fått dille på får. Så fort jag ser ett får bankar mitt hjärta extra hårt och jag tänker att jag vill ha en hel fårskock med lamm att mysa med!


Mitt favoritte, Hallonros, på Schmäck.


Johannes som liten. Ett mycket speciellt anslag måste jag säga!



Och slutligen: Ludvigs fina (och mycket interna) konstverk!

Kommentarer

LGWL
Jag skulle vilja tolka mitt verk som postmodernistiskt statement i en fragmenterad värld som blir allt mer svårtolkad...
A E L
Heja LGWL!



Skriv en kommentar