Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

.

2011-05-12 17:19:50 i Studentlivet

Jag tänker att jag ska göra en sak. Fastnar på stolen och glömmer det. Gör det. Glömmer att jag har gjort det. Visst är jag ganska trött då?

Idag har jag avverkat flertalet sinnesstämningar. Har pendlat mellan likgiltighet, uppgivenhet, katastrofal trötthet, galna skrattanfall så tårarna sprutade, kämparglöd, musikpepp, musikdepp, arga utfall på idiotiska sopranstämmor och allt detta med en obefintlig humornivå. Mina skämt har under dagen varit ohälsosamma låga. Under alla de här sinnesstämningarna har jag hunnit med att repa folkmusik och vokalensemble, öva inför pianotentan, spela in 4-stämmig kör i studion och nu ska jag in på sista andningen inför mitt och Peters jazzrep. Peter, om du läser det här innan repet, ha tålamod!

Kommentarer

HAHAHAHA! Underbara barbara, vilket jäkla inlägg!

Du borde satsa på en bok som är sprängfylld med internskämt och historier från ditt student liv!



PS. Repet gick superbra igår, trots att du fått varit med om att "repa folkmusik och vokalensemble, öva inför pianotentan, spela in 4-stämmig kör i studion", samt haft "arga utfall på idiotiska sopranstämmor".



Nu ska jag iväg och repa med igen, fast den här gången med Visheriet och Stoffelina.



Och vet du vad jag säger om all stress nu; "det här är lööööjligt, löööööööööjligt".



Trevlig helg!
INTE KAN VI SITTA UPPE HEEELA NATTEN, NU ÄR JAG TRÖTT OCH NU TÄNKER JAG GÅ HEEEEM!



- Ja, gör det då!



Ps: Ja, det gick sjukt bra. Vi är ett bra team. Mer sommarspelningar tack!
P
Peter och Carolina - ett gediget musikalpack som raggar gigs på ställen som Sweden Rock, Brobergs Café, Brännlands Världshus, Vardagsrummet..

...ja allt vad du kan komma över i konsertsammanhang.



Köp oss nu, 300 per kväll.



Eller, nej jag vet inte. :/

Skriv en kommentar