Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

En fin tisdagskväll.

2011-05-19 20:51:41 i Allmänt


I tisdagskväll var jag och Umeås snyggaste tjej på Midgårdsskolan för att kika på en konsert som Sabinas Göran varit projektledare för.


Just innan konserten mötte vi upp Peter och Johannes.


Projektet heter More than melody och innebär att Göran och andra musiklärare åker runt på skolor i Umeå och lär barn att skriva musik. Här hjälper Umeå musikskola med lärare och elever till.



En kille dansade så bra!


Alla elever hade skrivit bra låtar med riktigt chatchiga refränger och en del hade till och med koreografi. Allt hade de kommit på själva! Barn är riktiga kreativitetssprutor.


Kika gitarrkillen på golvet! Inlevelsen personifierad!


Riktigt bra uppstyrt projekt! Här är alla 150 barnen på scenen. Vid sådana här stunder är jag glad över det yrke jag valt. Nu vill jag styra projekt!


Snipp snapp slut!






Kommentarer

Mamma
Vilka fina bilder !

Längtar till i kväll och konserten.

Kram Mamma !

Skriv en kommentar