Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Cello.

2011-05-03 16:44:51 i Musik!

Jag har alltid tyckt att cello är ett av världens vackraste instrument och jag vill gärna lära mig spela ett stråkinstrument. Eftersom jag snackat om att börja spela cello så länge sa Veronica i min klass: Vet du, du kan få låna min systers gamla 4/4 cello ett tag, den står ändå bara hemma och samlar damm!

HURRA! Jag har lånat den och ska öva och öva och det läskiga med hela grejen är att jag bland annat ska spela cello på vår konsert! Ännu en anledning att komma och lyssna alltså!

Idag hade jag och Peter ett litet piano och cello-jam där vi inspirerades av musikhistoriens allra bästa epoker: minimalismen. Mmmm.

Så, dagens lärdom blir: Om du tröttnat på något instrument, lär dig ett nytt!




Skriv en kommentar