Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Torsdagen den tioende mars tjugohundraelva.

2011-03-10 17:57:36 i Studentlivet

Vilken dag! Har haft en bra gitarrlektion, en mysig fikastund med Sabina innan träningen, ett ben- och axelpass där energi och styrka aldrig tog slut (kändes som om Hulken hade varit min PT i ett år) samt en inspelningssession på 45 minuter där jag och Peter spelade in en låt. Snacka om effektiv studiotid.

Älskar livet sådana här dagar. Jag älskar det förvisso jämt, men dagar som dessa är det kryddat med extra mycket bra av allt.

Och imorgon är vi lediga! (När hände det senast?!) Jag och Johannes ska förbi Musikanten och kolla upp lite prylar och så ska vi strosa runt lite på stan och inhandla förnödenheter och på kvällskvisten kommer familjen hit. Jag ska också hinna plöja lite musikhistoria samt baka ett bröd som mamma beställt. Mamma och Thimmie ska bo i min lägenhet och Kristoffer får ta grabbarna. Mamma vill runt på alla rättvisemärkta och ekologiska affärer i stan. Hon har skrivit en lista med säkert 15 grejer vi ska ta oss igenom!


Kommentarer

Mamma
Vad roligt det ska bli att komma till stan och handla o fika!

Vi ses kram mamma !

Skriv en kommentar