Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Nikki tre år!

2011-03-15 19:21:52 i Allmänt


Helt sanslöst vad tiden springer ikapp, iväg och ifrån. Idag blir min vän Emilys dotter tre år gammal.

Jag minns när jag var hemma och gjorde praktik och jag och Emily i sedvanlig ordning käkade lunch på Stenmans och Nikki fortfarande låg i magen. Nu, tre år senare, är hon en djurälskande krabat som charmar vilken person som helst i en enkel match. Grattis på din födelsedag finaste!

Kommentarer

Det är sjukt. Det känns verkligen som igår. Fast å andra sidan tycker jag det känns som igår vi gick på Hemberget, skrev på din stalldörr, pratade om MR och Krullet osv. V är gamla nu, lets face it. Satan vad jag längtar efter hösten och dig.
Hahaha, Krullet! Nostalgi! Vi kan väl ha en kväll när vi läser igenom alla julbreven för att gotta oss i alla minnen, bra som dåliga? :) Ja, jag längtar också efter hösten. Det kommer att bli bra! Puss!

Skriv en kommentar