Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Läsa ut är som att göra slut.

2011-03-30 17:10:19 i Allmänt

Har just läst ut "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann". Kommer leva med ett bubblande skratt i magtrakten resten av denna vår. Tack Jonas Jonasson. Nu ska jag dra på IKSU för Total training med bästa Idde och sedan hem till Sabina för övernattning.

Kommentarer

Åsa
Halloj! Var på skolverkskonferens i UMe i går. Du MÅSTE ta ut din examen före 1/7 i år, lova det! Annars måste du göra ett slags provår, minns inte vad de kallade det, innan du kan få din legimitation (eller hur fridens namn det nu stavas!) Inte för att jag är det minsta orolig för att du inte skulle klara et, men det blir ju så mycket enklare menar jag! HA det! Kram Åsa

Skriv en kommentar