Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Jobb, körsbär och tapetsering.

2011-06-21 22:18:18 i Allmänt

Dagen har innehållit jobb hela dagen lång, mys med barnen hos Sabina och planering för midsommarhelgen som vi ska tillbringa ute på Norrbyskär samt besök hos tapetserarparet Anna och Robert. Jag satt i soffan och myste, åt körsbär, gjorde tapet-playlists och försökte leka rolig tapet-reporter med ett fatalt misslyckande som resultat. Hoppas Anna och Robert lagt sig vid det här laget. Jag vill inte veta av att de fortsatte med tapetseringen efter att jag retirerat.

Ps: Molly och Olivia är ju bäst: "Carolina.. när du flyttat ska vi hälsa på dig. Vi lovar!"


Olivia, juli 2009.

Kommentarer

A E L
Vad blev det för typ av tapet? L A?

Jag vill träffa dig. Vi måste..snart. Helst nu.
Anders - De valde en vit standardtapet och ska tapetsera en kontrasterande mönstertapet som fondvägg med trädmönster. Snyggt!



Iddemarrethörre - Ja! Jag vet! NU, NU! Jag kommer hem den 14 juli och är hemma i tre dagar. Är du hemma då?

Skriv en kommentar