Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Trästocksfestivalen.

2011-07-25 22:05:31 i Musik!


I torsdags åkte jag till Skellefteå för att bevittna Trästocksfestivalen.



Medan Johannes och Krille kikade på Pain of Salvation tog jag kameran och gick och lyssnade på Amber Oak. Det var tredje gången jag såg dem live och jag har lite av en crush på sångaren, fast inget allvarligt, haha! När jag spelade i mitt gamla band på Täfteåfestivalen förra året spelade Amber Oak just efter oss och det har hänt mycker sedan dess. De har bland annat bytt ut ena av sina gitarrister.


Under fredagen svettade vi in oss i ett tält för att lyssna på Ola Magnell, en av Sveriges främste visförfattare. "Dager i dis" betyder mycket för mig av olika anledningar.


Sedan var det dags för fantastiska Jasmine Kara att entra Norran-scenen tillsammans med sitt sjumannaband och minnet av hennes energi ska jag plocka fram under de mest ensliga novembereftermiddagarna. (Ps: Är sjukt nöjd över den här bilden. Det är märkligt vilken tillfredsställelse man kan känna över en bra bild).




Och så var det dags för det jag väntat länge på: Säkert! Hon var precis lika magnifik som jag föreställt mig. Övriga ord överflödiga.


Ni ser ju hur jag myste.


Klockan 16.15 entrade så vårt älskade Moon Safari scenen och det var en timme av musikalitet av hög klass. Jag är glad att jag har sett dem nu, för det kommer jag kunna stoltsera


Lagomt till Moon Safari kom det här glada gänget från Umeå!



Det firade vi med vin!



Peters kompis Jasmin är också en Mumin-galning.


Liksom Peter. Iiiihhh!


Här spelar Movits! och det var det hele!

Kommentarer

Ellen
Åh, Annika Norlin...
P:et
Min inspiration ligger inte på topp, så denna kommentar kan förvarnas ha avsaknad från Peters traditionella inläggskriberier, som oftast brukar ha lite frisk och fläkt i sig.



Tack för en trevlig helg, det är allt jag säger!

Kom och hälsa på!



Du är så himla fin på bilden med vinflaskan!

Skriv en kommentar