Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Saker man kan skriva då man har en stund över.

2011-07-01 12:21:56 i Allmänt

Tittar ut på regnet som smattrar mot rutan. Tänker att den här sommaren är bra. En sommar jag behöver efter många svåra stunder och hektiska dagar under året som gått. Just nu myser jag med allt som går bra, det fina betyget jag fick på min sista kurs på universitetet och att Johannes är här i helgen fast jag mest ska jobba.

I onsdags var jag ledig och igår jobbade jag bara mellan 16-21 och min lediga tid tillbringade jag på bästa sätt: Bölesholmarna med storebror, hemmaspakväll övernattning hos Sabina och barnen, O och M som kröp ned i sängen på morgonkvisten och tryckte in svala, små fötter under min rygg, långpromenad i solen och glass med jordgubbar med Jessica och Arvid som precis fyllt tre månader.

(Kommer saknar alla Umeå-vänner extremt mycket när jag flyttar hem. Blir gråtfärdig när jag tänker på det. Är så löjligt lättrörd. Men de ska hälsa på mig och jag ska hälsa på dem. Så måste det bli).

Ps: När jag berättade för Jessica att jag ska ha ett bibliotek i mitt hus passade jag även på att skämta om att jag skulle skriva ut väl valda citat ur vår mest hatade bok "Texter, medier, kontexter" (finns som kurslitteratur på nån av svenskakurserna, minns ej vilken) och rama in och hänga upp väggen. Då sa hon att hon aldrig skulle hälsa på mig. SÅ hatad är den boken. Appropå studentlivet: jag ska skriva ett sammanhängande inlägg om det snart! Håller i detta nu på med en spotifylista om mina fem år som student. Älskar att sammanfatta, haha!

Skriv en kommentar