Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Linnedukar, fågelungar och smultron.

2011-07-18 12:19:01 i Huset


I helgen åkte jag hem. Mamma hade pyntat med rosor i mitt sovrum.


Jag och mamma har rensat, rensat, rensat hela helgen. Mer om det i ett annat inlägg, för rensningen kräver sitt inlägg - tro mig.


Här är en hylla av mitt skafferi! Visst blir det fint? Burkarna är tomma, har ju inte flyttat dit på riktigt än.


Tvättade en massa linnehanddukar och nu är allt fint ihopvikt i linneskåpet. Hurra! Jag är så himla glad över att slippa pula ned dukar, handdukar, sängkläder på samma hyllor som jag gjort i fem år i lägenhet.


På lördagkväll kom Idamari, Nikki, Emily och hunden Vilda.


De tjejerna är några av de absolut bästa.


Jag har sparat leksaker från när pappa och Anders var små så när Nikki och andra barn hälsar på kan de hämta lådan och rada upp sakerna på bänken.


Här laddar mamma inför att göra något man egentligen inte får..


nämligen att kika på fågelungarna som byggt bo i vedboden. Lite kul att jag fått hyresgäster innan jag ens hunnit flyttat in! Lägg märke till att mamman byggt boet på ett gammalt fiskespö!


Pappa stod mest utanför lagårn och försökte se oskyldig ut.


Efter att tjejerna åkt hem gick jag och Ludvig ner till sjön och fiskade.



Precis där vid solen bor jag om bara en månad, längtan!



Kommer ni och hälsar på så kan jag bjuda er på smultron från trädgården!

Kommentarer

Bilden på jag, Nikki och Hunden var ju fin faktiskt. Och din mamma ser verkligen skyldig ut. Hon vet att hon inte får, men hon kan inte låta bli.
Carolina
Sv - Ja, den blev himlarns fin, så levande på nått vis! Bilden på mamma är så kul, haha - man riktigt ser att hon tänker liksom: Åh, fågelungarna är ju så söta, men det är ju inte så bra att kika på dem egentligen! Haha!

Skriv en kommentar