Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Hejdå universitetet och allt där i kring

2011-07-05 17:36:27 i Musik!

Hejdå universitetet och allt där i kring - En spotifylista som påminner mig om personer, platser, händelser och situationer relaterade till studietiden. Klicka på länken och lyssna, vetja!

Eftersom jag är en sådan nostalgisk person älskar jag att sammanfatta. Nästa sammanfattande inlägg kommer att handla om vad Umeå betytt för mig och vad jag tar med mig härifrån. Jag är glad att jag gör de här sammanfattningarna för de kommer att betyda mycket för mig i framtiden. Utöver den betydelsebärande faktorn är det ju trevligt att inse att man hunnit med en hel massa och haft roligt på vägen.



Kommentarer

P:et
Lägg ut en snyft bild i samband med att du postar inlägget.



Sentimentalitet är nostalgins mest tillfredsställande krydda!



(psst.. ett glas vin och en burgare känns förövrigt inte helt pankaka nu när man är Svensson och jobbar till 18.00 på kvällarna igen.)
Haha! Ja, det ska jag kanske göra när jag skriver "Hejdå Umeå-inlägget" :)



Ja! Jobbar du dag i veckan? Åker ju iofs till Skellefteå i helgen, men vi kanske kan ses nått nästa vecka?

Skriv en kommentar