Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

En måndag i juli.

2011-07-18 23:20:12 i Allmänt

Idag kom äntligen Linnéa hem efter ett halvår i Australien! Hon gav mig världens största kram när vi sågs och nu när hon är hemma är mitt sommarjobb komplett. Vi städade hos en av våra tanter idag och tjattrade på fort och högt i vanlig ordning och helt plötsligt hör vi ett dånande ljud från sovrummet i lägenheten. Den stackars tanten hade tröttnat på våra skratt och höjt volymen på radion till max, haha!

Ikväll efter jag kom hem från jobbet kom Peter förbi på te och lite snicksnack. Jag tipsade honom om mitt nya favoritalbum: Jonas Knutsson – Resan, och han sa: "Den här låten är ju till och med bättre än 'Fåglarna' ju!" vilken han spelade sönder under våra jazzrep.



Skriv en kommentar