Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Åh.

2011-07-19 21:46:38 i Allmänt

Roligt. Har spytt två gånger på jobbet ikväll och en gång när jag var på väg hem. Mycket roligt. Nu ligger jag helt utslagen i min säng. Skulle egentligen sova hos Sabina inatt, men jag stannar hemma med min sjuka mage och mina böcker.

Om det är någon som vill köpa och leverera typ fil till mig under morgondagen så mottages denna tjänst med stor tacksamhet och med ett utlovande av gentjänst så fort jag tillfrisknat.


Kommentarer

Åhh nej din stackare :( Hoppas du blir piggare snart!

Fick en syn från när vi var i parkeringshuset i umeå ;)
Sv: Tack vännen! Ja, hahaha! Jag tänkte faktiskt också på det igår när jag mådde som mest illa! Det är verkligen ett minne som etsat sig fast! :)
Emi
Stackars Carra. Drick ProViva och Hälsofil, riv ett äpple och svep sen lite CocaCola och Whisky så är du snart i toppform. Fast inta inte allt på en gång.

Puss
Sv: Tack Emi! Ska prova det nästa gång magen får ett tokryck! Puss!

Skriv en kommentar