Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Musiknörden.

2011-02-23 20:14:29 i Musik!

Mitt musikintresse är något omgivningen ibland får lida för. Igår var jag till exempel på Telia-butiken och medan jag väntade på min tur lyssnade jag på musiken som spelades inne i butiken. The Pointer Sisters låt "I´m so excited" strömmade ut ur högtalarna och pianist som jag är så "luftspelade" jag pianosolot. När jag märkte att halva butiken liksom stannade upp och stirrade på mig sansade jag mig.

Idag hände det igen. Jag satt på bussen på väg hem och nynnade på en folkvisa. Inte högt, men lite halvhögt ändå för att försöka överrösta Andreas och Peters diskussion om udda taktarter i Dream Theaters musik. Plötsligt vänder sig en typisk överminkad, över (under)-klädd fjortis sig mot mig och dödar mig med blicken. Jag nynnar högre och får tummen upp av Johannes.

Jag älskar musik.

Kommentarer

Ida
Igår när jag satt på bussen så var det en man där som sjöng och nynnade refrängen till ABBAs "I have a dream" (tror den heter så)hela vägen till Vasaplan. Var en del som blängde surt, men jag tyckte mest det var trevligt. Han lät så glad och nöjd. :)

Skriv en kommentar