Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Mail som får mig på bra humör.

2011-02-08 18:03:59 i Studentlivet

Hade mailat min handledare från musikpraktiken och frågat henne ifall hon ville vara min referens vid mitt jobbsökande. Jag fick ett långt och fint mail som svar. Åh. Jag saknar praktiken. Nu vill jag börja jobba. Helst igår. Om någon potentiell arbetsgivare ser detta: anställ mig! Jag är ambitiös, tålmodig, nogrrann och gör saker i tid.

Jag önskar att det bara kunde komma ner en liten jobbängel från himlen och säga: Men hej Carolina! Det är ju dig vi har väntat på! Vi söker en gymnasielärare i svenska och musik, 100 %, till vår gymnasieskola.

Vad lätt det hade varit. Men jag kämpar vidare. Det kan ni också skriva upp som en positiv egenskap: driven. Jag ska driva detta i hamn. Jag måste tänka "ska". Det finns inget annat.

Kommentarer

annkristin
Ja där kan jag ju inte hjälpa dig..;)

men..välkommen i sommar :))

Kram

Skriv en kommentar